Dit kleinschalige administratiekantoor bestaat sinds februari 2013 en verzorgd de financiële administraties voor diverse ondernemingen. Dit wordt gedaan op wekelijkse basis, maandelijkse basis, per kwartaal en per jaar.

Het huidige klantenpakket bestaat uit ZZP’ers, Mkb’ers en Bv’s. waaronder:
Fietswinkels, autobedrijven, schippers, projectontwikkelaars, meubelmakers, matras cleaner, bierbrouwers, ict’ers, stukadoors, appartementenverhuur, tuiniers, brandbeveiligers, kinderopvang, schoonheids-specialisten, 

Veel ondernemers hebben geen tijd of zin om na een dag hard werken, nog “even” de administratie te gaan bijwerken. Een factuur maken gaat dan nog net en even snel op de bank kijken welke debiteuren betaald hebben is vaak ook het probleem niet.

Vaak denkt een ondernemer dat hij een groot en duur accountantskantoor moet inschakelen om zijn boekhouding te laten doen, terwijl dit helemaal niet noodzakelijk is, zelfs het opstellen van een jaarrekening en het verzorgen van de belastingaangiften mag veelal gedaan worden door een administratiekantoor zoals GL-Finance.

Zolang de onderneming niet groeit tot meer dan 50 werknemers, of een jaaromzet heeft van meer dan € 12 miljoen, of een balanstotaal heeft van meer dan € 6 miljoen, mag de jaarrekening opgesteld worden door een administratiekantoor.

Komt bovenstaande je bekend voor en wil je direct en persoonlijk te woord gestaan worden, neem dan vrijblijvend contact met me op via telefoon: 06-15184209 of e-mail: gl-finance@hotmail.com.